Buitenverlichting specialist TuinExtra:

TuinExtra is uw specialist in buitenverlichting. Al meer dan 10 jaar adviseren wij over buitenverlichting, tuinverlichting en buitenlampen vanuit onze showroom in Kaatsheuvel. In deze showroom vindt u honderden showmodellen buitenverlichting welke u werkend kunt beoordelen. Het assortiment van TuinExtra is niet alleen uniek qua grootte maar ook qua samenstelling. Zo verkopen wij buitenverlichting welke we zelf fabriceren en importeren, maar daarnaast ook alle erkende merken zoals Royal Botania, Roger Pradier, Il Fanale, Tierlantijn, Frezoli, Bega verlichting Light & Style, Albert Leuchten en Franssen verlichting. Verder kunt u bij TuinExtra in de showroom terecht voor advies over uw buitenverlichting en tuinverlichting. Zelfs het opstellen van een compleet verlichtingsplan is gratis en vrijblijvend mogelijk. We adviseren u graag over de plaatsen van de buitenverlichting, de soorten buitenverlichting, een grondspot bijvoorbeeld heeft een ander lichteffect in uw tuin dan een lantaarnpaal en over de lichtbron welke het mooiste resultaat heeft in uw situatie. Neem indien mogelijk voor een goed advies uw tuintekening of tuinschets mee en laat u verrassen door ons unieke, ruime assortiment buitenverlichting. Graag tot ziens!

De voordelen van TuinExtra:

Uniek assortiment buitenverlichting.

TuinExtra heeft niet alleen alle erkende merken buitenverlichting en brievenbussen maar ook eigen fabricage en import. Dit maakt dat we u een uniek assortiment kunnen aanbieden.

Ruime webshop met meer dan 500 producten.

TuinExtra heeft de meest verkochte buitenlampen en brievenbussen overzichtelijk online in de webshop. Heeft u vragen, bel gerust: 0416-530272.

Complete showroom met honderden showmodellen in Kaatsheuvel.

TuinExtra heeft naast de webshop ook een showroom met honderden showmodellen buitenlampen en tientallen brievenbussen. U kunt de producten welke u online ziet veelal in het echt beoordelen op bijvoorbeeld, kleur, afmeting en kwaliteit. Bel eventueel vooraf of het artikel aanwezig is.

Gratis en vrijblijvend lichtadvies.

TuinExtra heeft al meer dan 13 jaar ervaring. U kunt bij ons terecht voor advies over buitenverlichting maar ook voor een gratis en vrijblijvend verlichtingsplan voor uw buitenverlichting. Maak eventueel vooraf een afspraak.

Lange garantie tot wel 25 jaar!

TuinExtra verkoopt kwaliteitsproducten in buitenverlichting en brievenbussen. En we verlenen service als het nodig is. De meeste fabrikanten geven 3 of 5 jaar garantie, maar we verkopen ook Roger Pradier buitenlampen met 25 jaar garantie !

Eigen import en fabricage van buitenverlichting:

Bij TuinExtra treft u in de showroom in Kaatsheuvel honderden modellen tuinverlichting en buitenverlichting werkend aan. Daarnaast staat een groot deel van onze buitenverlichting ook online in onze webshop boordevol buitenverlichting. Eigen fabricage en eigen import zorgen voor een exclusief assortiment. Zo maken wij zelf een serie exclusieve buitenlampen en importeren we deze leuke Franse stallampen. Maar wij voeren ook een groot aantal erkende merken tuinverlichting en buitenverlichting zoals: Il Fanale, Tierlantijn, Roger Pradier, Royal Botania, Frezoli, Light en Style, Nyche, Multiline, Delta Light, NJOJ en Franse stallampen. Verder vindt u in onze webshop een ruim assortiment brievenbussen van bekende merken, zoals Bobi, Wytch House, Royal Botania en Safepost. Natuurlijk kunnen we u in onze webshop niet alles tonen, bezoek daarom onze showroom aan de Gasthuisstraat 103 in Kaatsheuvel voor nog meer keuze in buitenverlichting en natuurlijk een goed advies. De showroom is maandag en dinsdag op afspraak geopend, woensdag t/m vrijdag van 10 tot 18 uur en zaterdag van 10 tot 17 uur.

Aanbiedingen in buitenverlichting:

Nu tijdelijk opruiming van diverse Roger Pradier buitenlampen in het donkerblauw. Het betreft overbodige voorraad, onbeschadigd en nog steeds met 25 jaar garantie! Bezoek onze showroom voor meer informatie. Daarnaast hebben we het gehele jaar door Royal Botania, Tierlantijn en Bobi tegen de scherpste prijzenKlik hier voor de webwinkel boordevol tuinartikelen. Maar ook hebben we scherpe tijdelijke aanbiedingen in buitenverlichting, tuinverlichting en brievenbussen voor u. Kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs. Momenteel hebben we hardstenen buitenverlichting voor u in de aanbieding vanaf 110 euro. Deze tuinverlichting is er zowel in een ronde vorm als in en vierkante vorm. Daarnaast zijn onze briefhuizen sterk in prijs verlaagd, een klassieke brievenbus van topkwaliteit, leverbaar in donkergroen en donkerblauw. Bezoek dus regelmatig onze website voor nog meer voordeel. Of kom eens langs in onze showroom in Kaatsheuvel, als u een keer de Efteling of de Loonse en Drunense Duinen bezoekt.

Tuinverlichting in helder lichtplan:

Bij TuinExtra heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend en gratis een lichtplan te laten maken bij uw tuintekening. Een verlichtingsplan voor tuinverlichting bestaat uit een advies over de soorten tuinverlichting, de plaatsen van de tuinverlichting, de lichtbronnen welke in de tuinverlichting mogelijk zijn en de hoogtes van de tuinverlichting. Op basis van onze expertise vertalen wij uw wensen in een sfeervol ontwerp waar u jarenlang plezier van heeft. Het blijft altijd een kwestie van smaak welke armaturen u het meest passend vindt bij uw huis en tuin, daarvoor nodigen we u graag uit in onze showroom waar u honderden modellen buitenverlichting en tuinverlichting werkend kunt bezichtigen. Circa één keer per maand is er een lichtadviesavond bij TuinExtra. U kunt deze avond een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend verlichtingsplan bij uw tuintekening. In alle rusten adviseren we u onder genot van een lekker bakje koffie. De eerstvolgende lichtadviesavond is vrijdag 29 april. Bel 0416-530272 of mail voor een afspraak.

Ruim assortiment brievenbussen:

Naast een groot assortiment buitenverlichting tonen we u in de showroom tientallen brievenbussen. Zo vindt u er betonnen brievenbussen met hardsteen uitstraling, klassieke brievenbussen welke we zelf fabriceren, maar ook erkende merken brievenbussen zoals Bobi brievenbussen en Safepost briefkasten. Klassieke brievenbussen en moderne brievenbussen, zowel wandbrievenbussen als vrijstaande brievenbussen. Allemaal brievenbussen welke voldoen aan de eisen van TNT-post voor de Nederlandse markt. Bobi staat bekend om de ronde bovenkant van de brievenbus. Deze brievenbussen zijn er voor aan de wand, maar ook in combinatie mete en Bobiround steun als vrijstaande brievenbus. Safepost heeft een breed assortiment praktische brievenbussen voornamelijk voor muurmontage in vele kleuren en afmetingen. U kunt de brievenbussen en buitenlampen bestellen in onze uitgebreide webshop maar uiteraard bent u ook welkom in onze showroom in Kaatsheuvel. Maandag en dinsdag zijn we op afspraak geopend, woensdag tot en met vrijdag zijn we geopend van 10 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. Als u ‘s-avonds een bezoek aan onze showroom wilt brengen is dat op afspraak mogelijk.

Aanbevolen producten:

  • Royal Botania Beamy wall:

    De Beamy wandlamp is leverbaar in 2 uitvoeringen: de antique brass uitvoering (antracietgrijs) en de zinc alloy uitvoering (zilvergrijs). Dit is de donkere Royal Botania Beamy wall antique brass. De fitting is GU10, u kunt kiezen voor een ledlamp met een relatief smalle lichtbundel van 40 graden of voor een ledlamp met een brede lichtbundel van ca 100 graden. De donkergrijze messing brass Beamy is ook leverbaar als staand armatuur op een teakhouten staander. Wij streven erna de Royal Botania Beamy wandlamp het gehele jaar uit voorraad leverbaar te hebben. Uiteraard is dit armatuur ook in onze showroom te bekijken. De fabrieksgarantie op Royal Botania verlichting is 5 jaar. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting of bestel online de Royal Botania Beamy wandlampen.

Nieuwste producten:

Laatste nieuwsberichten:

Topmerken: