Beamy Royal Botania wall antique brass
Royal Botania buitenlamp Irony 40cm cortenstaal roest IRN40

Lichtadvies voor de tuin:

Buitenverlichting bepaald voor een groot deel de sierwaarde van uw tuin als het ‘s-avonds donker is. Een goed advies en creatieve ideeën zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij helpen u graag bij de keuze van buitenverlichting of tuinverlichting zodat uw tuin ‘s-avonds mooi verlicht is. Bezoek onze showroom voor vrijblijvend en gratis advies over Royal Bottania buitenverlichting.
Bij TuinExtra heeft u ook de mogelijkheid om vrijblijvend en gratis een verlichtingsplan te laten maken bij uw tuintekening. Een verlichtingsplan bestaat uit een advies over de soort armaturen, de plaatsen van de armaturen, de lichtbronnen welke in de armaturen noodzakelijk zijn en de hoogtes van de armaturen. Welke armaturen u mooi vindt is en blijft voor een groot deel smaak, daarvoor nodigen we u graag uit in onze showroom in Kaatsheuvel.
Als u door ons een lichtplan wilt laten maken wordt er allereerst geïnventariseerd wat uw wensen zijn. Deze wensen en onze kennis zijn een goede basis voor een mooi lichtplan. Dit verlichtingsplan ontstaat in overleg met u. Wat vindt u mooi? Wat vindt u belangrijk? Waar wilt u functioneel licht en waar sfeerlicht? Wat zijn de sierobjecten in de tuin en wilt u deze uitgelicht hebben? Eventueel komen we uw situatie bezichtigen om een goed beeld te krijgen. Indien gewenst kunnen we een advies uitbrengen over de keuze van de armaturen. Een armatuur moet passen bij de architectuur en uitstraling van uw pand en van de tuin maar moet ook voldoen aan de ideeën van de opdrachtgever. Natuurlijk zijn daarbij de levertijd en uw budget ook belangrijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel.