Buitenlamp Royal Botania Bullet zink spike ground

514,25 

Buitenlamp Royal Botania Bullet zink spike

Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Bullet van Royal Botania is een stoer uitgevoerde spot gemaakt van zink. De Bullet wordt geleverd incl. Gu10 fitting. De hoogte is ca 40 cm. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

 

 

 

Categorie: Artikelnummer: 1034

Beschrijving

Buitenlamp Royal Botania Bullet zink spike ground

Royal Botania verlichting: Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Bullet van Royal Botania is een spot gemaakt van zink. De fitting is GU10, 230 volt, voor een LED-lamp. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

Extra informatie

Naam

BLTG

Merk

Fitting

Hoogte

Materiaal

IPwaarde

Garantie

Soort

Levertijd

Verzendkosten

Kleur

TuinExtra


TuinExtra is uw specialist in buitenlampen en brievenbussen. Een uniek assortiment met alle erkende A-merken maar ook eigen import en eigen fabricage. TuinExtra is dealer van bijvoorbeeld Royal Botania, Roger Pradier, Light & Style, Bega, Tierlantijn, Frezoli, Bobi, Safepost en Il Fanale. TuinExtra verkoopt de buitenverlichting en brievenbussen niet alleen online in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. U vindt hier honderden showmodellen buitenlampen en tientallen brievenbussen. Ook als u advies wenst kunt u bij TuinExtra in de showroom terecht. Betreft het een nieuwe tuin of een renovatie van de tuin dan kunt u bij ons een terecht voor een gratis en vrijblijvend verlichtingsplan voor uw tuin. Graag tot ziens!