Aanbieding!

Buitenlamp Royal Botania Ellipse teak wandlamp showmodel

Oorspronkelijke prijs was: 405,00 €.Huidige prijs is: 325,00 €.

Buitenlamp Royal Botania Ellipse teak wandlamp showmodel

Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. Deze Ellipse teak wandlamp is 42 cm hoog. De wandlamp is voorzien van een E27 fitting voor een ledlamp naar keuze. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

Dit artikel is uitlopend, we hebben 1 showmodel voor u in de opruiming.

Categorieën: , Artikelnummer: 1023

Beschrijving

Buitenlamp Royal Botania Ellipse teak wandlamp showmodel

Royal Botania verlichting: Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Ellipse wandlamp is voorzien van een E27 fitting voor een LED-lamp of een spaarlamp van maximaal 11 watt. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

Extra informatie

Naam

ELLW

Merk

Fitting

Hoogte

Materiaal

,

Kleur

IPwaarde

Garantie

Soort

Levertijd

Verzendkosten

TuinExtra


TuinExtra is uw specialist in buitenlampen en brievenbussen. Een uniek assortiment met alle erkende A-merken maar ook eigen import en eigen fabricage. TuinExtra is dealer van bijvoorbeeld Royal Botania, Roger Pradier, Light & Style, Bega, Tierlantijn, Frezoli, Bobi, Safepost en Il Fanale. TuinExtra verkoopt de buitenverlichting en brievenbussen niet alleen online in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. U vindt hier honderden showmodellen buitenlampen en tientallen brievenbussen. Ook als u advies wenst kunt u bij TuinExtra in de showroom terecht. Betreft het een nieuwe tuin of een renovatie van de tuin dan kunt u bij ons een terecht voor een gratis en vrijblijvend verlichtingsplan voor uw tuin. Graag tot ziens!