Buitenlamp Royal Botania Dome Floor Smoke glass

998,25 

Buitenlamp Royal Botania Dome Floor Smoke glass

Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten.

De Dome Floor is gemaakt van aluminium, gecoat in de kleur zwart. De beglazing is van echt glas, bij deze Dome is de beglazing Smoke (grijs/zwart). U kunt kiezen uit 2 beglazingen: Clear en Smoke. De fitting is E27, een ledlamp van 4 watt wordt meegeleverd. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

Deze Royal Botania Dome Floor is 170 cm hoog en te bezichtigen in de showroom in Kaatsheuvel.

Categorie: Artikelnummer: 1068

Beschrijving

Buitenlamp Royal Botania Dome Floor Smoke glass

Royal Botania verlichting: Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Dome is een serie buitenverlichting van Royal Botania bestaande uit diverse armaturen. De Dome is gemaakt van aluminium, de beglazing is van echt glas. U kunt kiezen uit 2 beglazingen: Clear (helder) en Smoke (grijs/zwart). De hoogte is 170 cm. De fitting is E27, een LED lichtbron van 4 watt wordt meegeleverd. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

Extra informatie

Naam

DOMEFSM

Merk

Fitting

Hoogte

Kleur

Materiaal

IPwaarde

Soort

Garantie

Levertijd

Verzendkosten

TuinExtra


TuinExtra is uw specialist in buitenlampen en brievenbussen. Een uniek assortiment met alle erkende A-merken maar ook eigen import en eigen fabricage. TuinExtra is dealer van bijvoorbeeld Royal Botania, Roger Pradier, Light & Style, Bega, Tierlantijn, Frezoli, Bobi, Safepost en Il Fanale. TuinExtra verkoopt de buitenverlichting en brievenbussen niet alleen online in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. U vindt hier honderden showmodellen buitenlampen en tientallen brievenbussen. Ook als u advies wenst kunt u bij TuinExtra in de showroom terecht. Betreft het een nieuwe tuin of een renovatie van de tuin dan kunt u bij ons een terecht voor een gratis en vrijblijvend verlichtingsplan voor uw tuin. Graag tot ziens!