Buitenlamp Royal Botania Tristar 45 cm Antraciet opaal

853,05 

Buitenlamp Royal Botania Tristar 45 cm antraciet opaal glas

Royal Botania verlichting: Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Tristar van Royal Botania is verkrijgbaar als staand armatuur van 45 cm en 50 cm  hoog. Deze Tristar is 45 cm hoog en heeft opaal wit glas. Deze buitenlamp is beschikbaar met een bruin getinte smoke beglazing. De Tristar is gemaakt van aluminium welke antracietgrijs gepoedercoat is. De royal Botania Tristar is voorzien van een E27 fitting. Het armatuur wordt geleverd inclusief een LED-lamp van 4 Watt.

Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

 

Categorie: Artikelnummer: 10421

Beschrijving

Buitenlamp Royal Botania Tristar 45 cm Antraciet opaal

Royal Botania verlichting: Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Tristar van Royal Botania is verkrijgbaar als staand armatuur van 45 cm en 50 cm  hoog. Deze buitenlamp is beschikbaar met een opale witte beglazing of een bruin getinte smoke beglazing. De Tristar is gemaakt van aluminium welke antraciet of wit gepoedercoat is. De Tristart is voorzien van een E27 fitting. Het armatuur wordt geleverd inclusief een LED-lamp van 4 Watt. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

Extra informatie

Naam

Tristar

Merk

Fitting

Hoogte

Breedte

Materiaal

Kleur

Beglazing

Opaal glas

IPwaarde

Garantie

Soort

Levertijd

Verzendkosten

TuinExtra


TuinExtra is uw specialist in buitenlampen en brievenbussen. Een uniek assortiment met alle erkende A-merken maar ook eigen import en eigen fabricage. TuinExtra is dealer van bijvoorbeeld Royal Botania, Roger Pradier, Light & Style, Bega, Tierlantijn, Frezoli, Bobi, Safepost en Il Fanale. TuinExtra verkoopt de buitenverlichting en brievenbussen niet alleen online in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. U vindt hier honderden showmodellen buitenlampen en tientallen brievenbussen. Ook als u advies wenst kunt u bij TuinExtra in de showroom terecht. Betreft het een nieuwe tuin of een renovatie van de tuin dan kunt u bij ons een terecht voor een gratis en vrijblijvend verlichtingsplan voor uw tuin. Graag tot ziens!